Contact Us
Tips
Fashion
Pictures
Food
shop
Home
Blog
More
מלאי ברומנית: (Mălai) הוא מאפה רומני מסורתי זהוב, בין עוגה לפשטידה, אותו מכינים מקמח תירס וממוצרי חלב שונים.
עוגת שזיפים
מאפה של בצק עלים עם קינמון ושקדים, קל להכנה והכי טעים שיש
עוגה קלה להכנה, מערבבים הכול בכלי אחד. לא לערבב יותר מדי כי אז העוגה לא תהיה אוורירית.
עוגת שוקולד ואגוזים בחושה מהמטבח של חברתי ראומה. עוגה עשירה בשוקולד, נמסה בפה, קלה מאוד להכנה וקוצרת הרבה מחמאות..
מה יותר קיצי מקסטת וופלים לואקר וגלידת וניל. אוכלים עם הידיים קצת מתלכלכים ונהנים מטעם של קיץ
עוגה בחושה, עסיסית, טעימה, מרקם קל ואוורירי, הולכת נהדר ליד הקפה תבנית עגולה 26 - 24 ס"מ/אם אתם אוהבים עוגה גבוהה תשתמשו בתבנית מס' 24 ס"מ
החורף בעיצומו וכדי שתוכלו לנצל את החורף עד תומו, עוגת תפוזים קלה, שבתוכה שמים תפוז שלם מרוסק, לא צריך להפריד את הביצים, עם טעם חזק של תפוזים, עסיסית וטעימה. המתכון אינו מכיל מוצרי חלב ולכן מושלם גם עבור הרגישים ללקטוז או למי שמעוניין בעוגה פרווה לסוף השבוע
מתכון קל, רק 6 מצרכים, מתכון מנצח לעוגיות ליד כוס הקפה. מומלץ מאוד כחטיף לילדים לבית הספר. מתאים לחג הפסח. את הפיצוחים מומלץ לקנות טריים מחנויות פיצוחים או תבלינים, קלופים, לא קלויים וללא מלח, אפשר לגוון ולהוסיף מה שאתם אוהבים, בסופו של דבר הכול מתמזג יחד לחגיגת טעמים. את העוגיות אפיתי בנפרד בשלוש תבניות גדולות של תנור האפייה
לעוגת התפוזים יש ניחוחות של חורף. הכי כיף זה להתכרבל מתחת לפוך, במיוחד עכשיו כשמזג האוויר ממש קר, עם כוס קפה או כוס תה ופרוסת עוגת תפוזים טעימה וחמימה. עוגה פשוטה ומהירה להכנה ובלי להפריד ביצים
עוגיות הלוטוס ידועות בעיקר כביסקוויט מקורמל להגשה ליד כוס הקפה. כיום משתמשים בעוגיות הלוטוס כמרכיב לבישול במאכלים מתוקים ומלוחים. בין אם הביסקוויטים משמשים כבסיס פריך עבור עוגת גבינה או ממרח הלוטוס כמילוי לטירמיסו, או ציפוי עוגות, עוגיות הלוטוס כבר מצאו את דרכן אל המטבח. עוגה לוטוס גבינה ללא אפייה, קלה להכנה, עוגיות לוטוס בבסיס וציפוי העוגה עם ממרח לוטוס
המתכון מתוך האתר של קרין גורן-סודות מתוקים. הכנתי את הממתק, יצא מעולה, כדאי לנסות! מומלץ!
לכל אוהבי השוקולד המוס הוא אחד הדרכים המהנות לאכול שוקולד,ומוס הזה טעים במיוחד מוס קרמי שאי אפשר להפסיק לאכול, בלי קצפת, בלי חמאה ובלי מרכיבים מסובכים
באים אליכם זוג או שניים לכוס קפה ועוגה, הממתק הזה ימתיק את כוס הקפה ואת המפגש אוכלים אותם קטנים קטנים. יכולתי לאכול את כל הממתק הממכר הזה בעצמי
עוגה כשרה לפסח שהיא חגיגה לעין וגם טעימה. אני מכינה אותה גם במשך השנה ללא קשר לפסח מי שלא אוהב את טעם הקוקוס יכול להחליף ל 100 גרם אגוזים טחונים כלים: תבנית קפיצית מספר 26
עוגה זאת שונה מרוב עוגות התפוחים - העוגה מכילה קמח, סולת, וסוכר. אין בעוגה נוזלים או ביצים!... עוגה נהדרת לאנשים שרגישים לביצים. העוגה ממש קלה להכנה. העוגה מאוד פריחה, לא נחתכת בקלות, אבל טעימה, טעימה בייחוד כאשר היא חמה.
קינוח טעים וקל. אפשר לגוון בטעמים אבל מומלץ ג'לי בטעם מישמש. העוגה נשמרת במקפיא עד ההגשה. שבשנים האחרונות הג'לי הכתום איבד מצבעו, אז אפשר להשתמש בג'לי אדום או כמו שאני עושה מוסיפה כמה טיפות צבע מאכל כתום או לפי הצורך.
עוגת שלוש השכבות - מוס נוטלה, מוס שוקולד לבן ומוס שוקולד מריר אחד הקינוחים הכי קלים להכנה ואחד הטעימים שיש ממרח אגוזי הלוז נוטלה, שמיטיב לשלב בגאוניות איטלקית בין מחית אגוזי לוז לבין קקאו, הוא אחד הממרחים הפופולאריים בכ 75 מדינות בעולם. מעבר לכך שמדובר בממרח ממכר בפני עצמו, שאפשר לאכול עם כפית ישירות מהצנצנת, הוא גם נפלא בשימוש לדברי מאפה מתוקים
הבטחתי עוגות קלות בלי חומרי גלם מיוחדים, בלי חומרי גלם שקשים להשגה במרכולים, עם מצרכים שזמינים בכל בית, וזמן ההכנה לא ארוך, אבל הפעם העוגה קלה להכנה, המצרכים פשוטים, קלים להשגה, אך זמן ההכנה ארוך מכוון שצריך להקפיא את העוגה בין שלב לשלב והרבה כלים לשטוף. ניתן להכין שתי שכבות ואז לפזר את אבקת הקקאו מעל השכבה השנייה ואז אפשר להשתמש בתבנית יותר קטנה מ 26 ס"מ. שווה להכין וליהנות מהמרקמים השוקולדים.
אין כמו קינוח מתוק עם קצפת, גלידת וניל רגילה, נשיקות ביצים ורוטב פרות מנת קינוח קלילה מתוקה, קלה, מהירה ומרשימה
קסם של עוגה את המתכון ראיתי באתר Pinterest לפני שבועיים והחלטתי לנסות. איך מתכון כל כך פשוט וקל להכנה הופך לקינוח מדהים. הקסם שבמתכון, שהעוגה מתחלקת לשלוש שכבות: שכבת עוגה, שכבת פודינג רכה ונפלאה באמצע ושכבת עוגה צפופה בתחתית
קינוח קל להכנה, מתאים לעונת הקיץ במלית קצפת ופירות טריים
מזג האוויר הולך ומתחמם, ואז מתעורר החשק להכין עוגות וקינוחים עם פירות העונה או עוגות קלילות, אווריריות, וקרמיות הנאכלות הישר מהמקרר או מהמקפיא עוגת בישקוטים משגעת עם ריבת תות, שמנת מתוקה ואגוזי פקאן
טארט פירות - שכבת בצק פריך מתוק מוכן של מעדנות קפוא, קרם פטיסייר אליו מוסיפים קצפת לשם קבלת קרם קליל יותר ופירות העונה שמקשטים את הכל מעל ולסיום הזיגוג והברק שמתקל מ - 2 כפות ריבת משמש מדוללת ב- 2 כפות מים חמים שזוהי הדרך הזמינה והקלה. עוגה מלאה רעננות של קיץ במקום קרם פטיסייר, אפשר למלא את הטארט בקרם על בסיס פודינג אינסטנט וניל) לפי ההוראות על האריזה(
מצוין ליד כוס הקפה, כוס תה, מעולה לטבילה באלכוהול, טעימות להפליא, מאוד יפות ומחזיקות מעמד. מקררים ואורזים בכלי אטום
מתכון נפלא לעוגת מוס גבינה עשירה וחגיגית. זו עוגה שחייבים להכין יום קודם היות ועליה להיות במקרר לפחות ללילה כדי להתייצב היטב אני אוהבת להגיש את מוס הגבינה עם רוטב/מחית אוכמניות. זוהי גירסא די מוכרת להגשה, ואכן רוטב האוכמניות משתלב בצורה מושלמת עם הקרמיות של השמנת
העוגה קלה להכנה, מורכבת מתחתית טורט שוקולד ללא קמח (עם אינסטנט פודינג שוקולד), שכבת קרם וניל וציפוי מתוק של שוקולד מריר או שוקולד חלב לפי הטעם מושלמת לחג הפסח
בצק פריך מתוק למאפים מתוקים קפוא של מעדנות. בצק מוצלח שמתאים לכל מילוי זה בצק בסיס לכל עוגייה. אפשר להכין ממנו אוזני המן בפרג או לקרוץ עיגולים ולמלא בריבה (כמו סנדביץ') או למלא בממרח שוקולד או ממרח תמרים או בממרח חלבה ביחד עם ממרח תמרים
מתכון נפלא לעוגת מוס גבינה עשירה וחגיגית
עוגת שוקולד ללא קמח שתי שכבות אפויות ושכבה אחת לא אפוייה
של קרם ברולה, שגם מחביא מתחת למעטה השרוף שכבה קרמית וקרירה קשה לעמוד. זהו סיפורו של הקרם ברולה, ( Crème brûlée ובעברית: "קרם שרוף") מעדן ווניל צהבהב שמעטה הקרמל שלו הצליח להכניס אותו לפנתאון הקינוחים העולמי
סופלה (צרפתית: [soufflé]) הוא מאפה קליל ואוורירי, שעשוי מחלמונים וחלבוני ביצים מוקצפים בשילוב עם מרכיבים אחרים שונים שמשמשים כמנה עיקרית מלוחה או כקינוח מתוק
מלבי חלבי, פודינג מתוק שמוגש כקינוח
עוגת גבינה אפויה ללא קמח, עם קורנפלור, אשל וגבינת סקי בציפוי שמנת מתוקה
עוגת מוס עם תחתית אפוייה
סופלה שוקולד שמוגש עם גלידת וניל ולקישוט אבקת סוכר
אוסף פרטי
a place for things i love