top of page
פשטידות
אני נוהגת להכין פשטידות לעתים קרובות ויש לכך כמה סיבות טובות. פשטידה היא מנה מצוינת לאירוח קל או כתוספת למנה עיקרית, הן טעימות, משביעות ומהירות להכנה. המתכונים להכנת הפשטידות קלים להכנה וכוללים מגוון רחב ביותר של תוספות אפשריות ובהן: ביצים קמח, מינים שונים של ירקות, פסטה, תבלינים, תוספת מתוקה לקוגל, וגבינות. במידה והמתכון דורש בסיס של בצק, אני משתמשת בבצק עלים פילאס תורכי.
פשטידות עדיף להכין יום לפני שצריכים להגיש.
כשאני מוזמנת להתארח וצריך להביא משהו, הכי פשוט להכין פשטידה ארוזה בכלי הגשה יפה.
bottom of page