פשטידת קישואים

 

 

מצרכים:

 

7-6 קישואים גדולים

 

2 בצלים גדולים

 

אחד וחצי כוסות קמח תופח של אוסם

 

שלושת רבעי כוס מים

 

חצי כוס שמן רגיל

 

3 ביצים

 

1 כף מרק עוף

 

1 כפית מלח

 

מעט פלפל שחור לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

 

מחממים תנור 180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה לפשטידות.

 

שוטפים היטב 6-7 קישואים (אין צורך לקלוף אותם), מורידים את הקצוות, מקלפים את שני הבצלים וגוררים את הקישואים והבצלים בפומפייה או בפוד פרוססור גירוד גס.

 

מעבירים לקערה  (אני סוחטת את העיסה ביד מעל הכיור – כול פעם לוקחת קצת שתי ידיים ומחזירה לקערה, אפשרי לשים במסננת, בכול מקרה צריך להוציא את הנוזלים מהעיסה, חשוב מאוד לסחוט כי עלול להתקבל פשטידה רטובה מדי).

 

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

 

אופים לפחות שעה או שהפשטידה מזהיבה.

 

 

 

 

 

 

בתאבון!

 

 

 

 

 

{my private collection}

אוסף פרטי

a place for things i love

 

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon