תפוחי אדמה אפויים בתנור בצורת קוביות קטנות

קוביות תפוחי אדמה בתנור

 

תבנית של התנור

לחמם את התנור ל 200 מעלות/ניתן לאפות בתכנית טורבו, זמן האפייה מתקצר

בתבנית האפייה של התנור לשים נייר כסף

 

מרכיבים:

תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות שיכסה את התבנית

2/3 כוס שמן קנולה/או רגיל

2 קוביות שום קפוא

4 כפות גדורות אבקת מרק בצל

כפית מלאה של מלח גס

 

אופן ההכנה:

תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות קטנות שימלאו את תבנית האפייה

לערבב 2/3 כוס שמן רגיל (אפשר גם חצי כוס), עם שתי קוביות שום קפוא, 4 כפות אבקת מרק בצל, כפית מלח גס, לערבב את הרוטב עם תפוחי האדמה (עדיף להשרות לפחות לרבע שעה ויותר/לא חייבים אם ממהרים) ולאפות ב 200 מעלות לפחות שעה, עד שישחימו, מידי פעם לערבב כדי שישחימו מכל הצדדים.

 

בתאבון!

 

 

קוביות תפוחי אדמה בתנור - מתכון דומה לאוהבי חריף

 

תבנית של התנור

לחמם את התנור ל 200 מעלות/ניתן לאפות בתכנית טורבו, זמן האפייה מתקצר

תבנית האפייה של התנור לשים נייר כסף

 

תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות קטנות

חצי כוס שמן רגיל/קנולה

כף פפריקה אדומה מתוקה

כפית שטוחה של פפריקה אדומה חריפה

מלח

כמות נכבדה של קטשופ לפי הטעם

פלפל שחור לפי הטעם

 

להוסיף לקערה את התבלינים עם השמן, כמות נכבדה של קטשופ ולערבב הכולל. הוסיף את ריבועי תפוחי האדמה

*לאפות את תפוחי האדמה לפחות שעה, לבסוף להעלות את הטמפ' במידה ותפוחי האדמה לא השחימו מספיק.

 

*אפייה בתכנית אפייה טורבו מקצרת את זמן האפייה/הטמפ' 180 מעלות או 200 מעלות ​

 

 

בתאבון!

 

 

 

 

{my private collection}

אוסף פרטי

a place for things i love

 

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon