top of page
  • תמונת הסופר/תilana biller

להכין סלט חסה טרי בכמה דקות עם מייבש חסה ידני


לא משנה כמה החסה שטופה ונקייה, היא חייבת להיות יבשה לחלוטין כדי שהרוטב ייצמד לעלים והמרקם והטעם לא יפגמו. השימוש בקערת מייבש חסה אטרקטיבי זה יעשה את העבודה טוב יותר מכל שיטה אחרת של ייבוש עלי חסה רטובים לסלט.

שוטפים את העלים מתחת למי ברז, חותכים את העלים ביד לגודל הרצוי לתוך הקערה ומסובבים בצנטריפוגה עד שהם יבשים לחלוטין. פשוט לשים את העלים השטופים בכלי ולסובב עד שהמים העודפים יוצאים ומשאירים את החסה יבשה ומוכנה לאכילה.

שימושים נוספים למייבש חסה:

ניתן לשימוש גם כמסננת לפסטה

יש מייבשי חסה שקופים, שניתן להשתמש בקערה להגשת סלט לשולחן

סל המייבש יכול לשמש כמסננת

ניקוי ואחסון ירקות

כאשר אנו חושבים על מייבש חסה, אנחנו תמיד חושבים רק על עלי חסה. אבל במייבש החסה ניתן להשתמש גם כדי לשטוף עשבי תיבול, כרישה, ואפילו פירות לייבש ביסודיות את תפוחי אדמה לפני טיגון, כדי שהצ'יפס יהיה פריך ונפלא

הכלי מגיע בדרך כלל בשלושה חלקים - הקערה, המסננת (הקערה עם חורים) והמכסה.

למי שאוהב סלט חסה, כלי שאי אפשר בלעדיו.

קנייה מהנה!

 

 

 

{my private collection}

אוסף פרטי

a place for things i love

 

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
bottom of page