top of page

פרוסות חציל צלויות בתנור

כלים

תבנית אפייה שטוחה גדולה מתאימה בדרך כלל לשני חצילים בינוניים

 

מרכיבים

2 חצילים בינוניים

מלח גס

שמן זית בנדיבות

נייר אפייה

 

אופן ההכנה

מחממים תנור אפייה בחום 200 מעלות טורבו.

מנגבים את החציל עם מגבת נייר.

חותכים את החצילים לפרוסות בעובי 2 - 11/2 ס"מ.

מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים בשמן זית.

מסדרים בתבנית את פרוסות החצילים אחד ליד השני, מורחים כל פרוסה משני הצדדים בשמן זית  ומפזרים עליהן מלח גס.

אופים בתנור במדף השני מלמטה כמו שאופים עוגה בחום של 200 מעלות טורבו למשך כ 45 דקות  או עד להשחמה קלה.

מגישים חם או שומרים במקרר בכלי סגור כמה ימים.

הפרוסות משמשות לכריכים, לנשנוש או לתוספת ליד הארוחה.

בתאבון!

פרוסות חציל צלויות בתנור.jpg

 

 

 

{my private collection}

אוסף פרטי

a place for things i love

 

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
bottom of page