top of page

סלט חצילים בטעם כבד

מצרכים

2 חצילים

3 בצלים חתוכים בצורת חצי ירח

4 ביצים קשות 

מלח לפי הטעם

שמן קנולה לטיגון הבצלים

ן

אופן ההכנה

לקלף את החצילים בצורת זברה לאורך, לחתוך לפרוסות של 1/12 – 2 ס"מ. כל פרוסה לחתוך לקוביות גדולות ולאפות אותם לפי המתכון כאן ולקרר.

לחתוך את הבצלים בצורת חצי ירח ולטגן בשמן קנולה במחבת גדולה על אש נמוכה עם הרבה סבלנות עד השחמה ולקרר.

על קרש חיתוך קוצצים בנפרד את הביצים, החצילים והבצל עם סכין חדה או סכין קצבים. מאחדים את הכל ומערבבים בעדינות. אני לא נוהגת לטחון את הביצים, הבצל והחצילים, פשוט לא אוהבת את המרקם של ממרח, לא נראה טוב לטעמי.

לתבל במלח לפי הטעם.

טעים לאכל את הממרח בטמפ' החדר. ניתן לשמור את הסלט בכלי סגור במקרר בין 3-5 ימים.

הסלט הזה טעים טעים.

חוץ מלחם טוב לא צריך כלום, מושלם על לחם טרי טרי.

בתאבון!

חצילים בטעם כבד

 

 

 

{my private collection}

אוסף פרטי

a place for things i love

 

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
bottom of page