top of page
  • תמונת הסופר/תilana biller

הדרך הטובה ביותר לפרוס עוגות מוס חלביות, עוגות פרווה ועוגות גבינה בצורה יפה ומעודנת


The picture from upcyclethat

זהו אחד מאותם משימות שרוב האנשים מניחים שהם כבר יודעים כיצד לבצע.

כמו עם רוב הדברים יש דרך נכונה לחתוך עוגה ויש את הדרך הלא נכונה.

The picture from womenshealthmag

הנה הדרך הנכונה ...

דבר ראשון דרושה סכין טובה

סכין ארוכה ונקייה

סכין חדה

סכין עבה עם שינים קטנות מאוד עדיף סכין חלקה

הסכין צריכה להיות יותר מאורך עוגה כדי לשמור על העוגה

חשוב לפרוס את העוגה בעזרת *סכין טבולה במים רותחים למספר שניות כך שכל הסכין תתכסה במים רותחים, טובלים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך במגבת יבשה או בנייר מגבת מה שמקל על חיתוך העוגה. כך יש לעשות בכל חיתוך ,במידה ורוצים חיתוך נקי וחלק

הטבילה והניקוי ימנעו מחתיכות עוגה להדבק ולהיצמד לסכין

חיתוך נכון של עוגה מתחיל מהקצה החיצוני (לא כמו בתמונה מעל) וממשיך בתנועה קשתית לכיוון הצלחת (אמצע העוגה)

*מלאו מיכל עם מי ברז חמים, מלאו את הכלי כך שהמים יוכלו לכסות בקלות את כל להב הסכין, אם אין לכם מיכל כזה החזיקו את הסכין מתחת לזרם מים חמים

את הסכין ניתן לקנות בכול החנויות המתמחות לכלי בית.

עם סכין טובה וסבלנות העוגה נחתכת ישר ישר

בהצלחה!


 

 

 

{my private collection}

אוסף פרטי

a place for things i love

 

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
bottom of page