top of page
  • תמונת הסופר/תilana biller

המסת שוקולד במיקרוגל


תמונה מתוך אתר http://morcake.blogspot.com/

שוקולד הוא חומר גלם רגיש ולכן ההמסה שלו צריכה להתבצע בעדינות ובאיטיות.

וודאו שכל הציוד שאתם עובדים איתו יבש לחלוטין: הקערה, הכפות וגם הידיים שלכם. מספיק טיפה אחת של מים כדי לגרום לשוקולד כולו להתקשות ולהיהרס.

יש לקצוץ את השוקולד לחתיכות שוות וקטנות. להכניס את קערת השוקולד למיקרוגל בפולסים הולכים ומתקצרים של 25 - 20 שניות לכל היותר, ולקראת הסוף בפולסים ממש קצרים של 10 שניות.

בין כל חימום קצר במיקרו, מוציאים ומערבבים היטב עם כף עץ.

לא לנסות להמיס בחימום אחד ולא לחמם יותר מידי בפעם אחת.

לקראת הסוף השוקולד רך מאוד ומתחיל להתמוסס, מפסיקים לחמם במיקרוגל ופשוט ממשיכים לערבב בכף.

מה לא לעשות: אין לכסות את הקערה, אין לחמם את השוקולד יותר מ - 25 שניות בכל פעם כי הוא פשוט יישרף, שוקולד שנשרף אי אפשר להציל. אין לוותר על שלב הערבוב אחרי כל 20 שניות.

הכלל הבא: להשתמש בשוקולד איכותי ביותר.

שיטה מעולה שדורשת זהירות רבה!


 

 

 

{my private collection}

אוסף פרטי

a place for things i love

 

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
bottom of page