ריבועי בצק עלים

ריבועי בצק עלים במילוי גבינות, קישואים, עגבניות, זיתים וכל מה שאתם אוהבים

 

אני מחזיקה באופן קבוע ריבועי בצק העלים של מעדנות. במנת האירוח הנפלאה והקלה להכנה לא צריך להפשיר

את ריבועי בצק העלים, משאירים כפי שהוא בלי לרדד, לכן אפשר להוציא מהמקפיא כמה ריבועים שרוצים

בהתאם למספר הסועדים

אפשר להחליף את הגבינות לפי טעם אישי, המילויים ניתנים לשדרוג עם כל מה שיש בבית

 

מצרכים:

 

עגבניות שרי קטנות/תלוי כמה ריבועים רוצים לעשות/לכל ריבוע מספיק חצי עגבניית שרי


1 קישוא קטן


 גבינת ברי או קממבר, אפשר להוסיף גבינת מוצרלה, אפשר גבינה צהובה. אני שמה מה שיש והכל

 

זיתים ירוקים או שחורים מה שיש בבית בלי גרעין. 


שמן זית

 

מלח ים גס


 

אופן ההכנה:

מחממים תנור אפייה ל 180 מעלות

 

1.  בצק עלים ריבועים מוכנים הכי קל/לא מפשירה, לוקחת ישר מההקפאה כמה ריבועים שאני רוצה לפי מספר              האורחים ושמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אפשר לשמן את נייר האפייה במעט מעט ספרי פאם/קנולה) 


2. חוצים את עגבניות השרי

 

3. בעזרת קולפן, פורסים את הקישוא לאורכו, לרצועות


4. חותכים את גבינת הברי/מוצרלה, גבינה צהובה/הכל או חלק מהגבינות/מה שמתחשק (חותכים פרוסות לפי מספר הריבועים ובאיזה גודל שמתחשק)


 5. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים עליה את ריבועי הבצק. על הריבועים שמים את הגבינות/ גבינת ברי/מוצרלה/צהובה וחצי עגבניית שרי (שפניה כלפי מעלה), פס קישוא(אפשר לגלגל את הפס ולהניח), זיתים, כל מה שמתחשק/הכל באמצע הריבוע

 

6. שופכים מעל  הכל קצת שמן זית, בוזקים מעט מלח גס

 

7. אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות עד שהבצק משחים (לפחות 30 דקות)

 

בתאבון!

 

 

 

{my private collection}

אוסף פרטי

a place for things i love

 

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon