top of page
רוטב לסלט חסה
ברוב המתכונים לרטבים לסלט, אחד המרכבים הוא חומץ בלסמי או חומץ בן יין, שעבורי הם קצת דומיננטיים.
הרוטב הזה הוא פשוט וקל ועושה את ההבדל.
כלים:
שייקר לרוטב או כל כלי שניתן לסגירה הרמטית
מצרכים:
1 כוס שמן קנולה או כל שמן רגיל
2 כפות חומץ הדרים 5%
2 כפות מיץ לימון משומר או לימון טרי
כפית סוכר
כפית מלח
2-3 שיני שום קפוא או שום טרי כתוש
מעט שמיר קצוץ (לא חובה)
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בכלי.
לסגור את הכלי ולנער היטב עד שכל החומרים מתערבבים לרוטב אחיד.
רצוי לטעום ובמידת הצורך להוסיף מהחומרים לפי הטעם.
ניתן לשמור את הרוטב במקרר ולהשתמש לפי הצורך (תלוי בגודל סלט החסה וטעמכם האישי).
*לפני כל הגשה של הרוטב צריך לנער שוב את הרוטב.
בתאבון!
bottom of page