Featured Posts

טיפ להקצפת חלבונים

March 5, 2018

צריך להוציא את הביצים מהמקרר לפחות כשעה לפני שמתחילים להקציף. יותר קל להקציף חלבונים אם הם בטמפרטורת החדר.

 

ניתן גם להפריד בין החלמונים לחלבונים ורק אחר כך לתת להם לנוח בטמפ' החדר כשעה מהסיבה, שיותר קל להפריד בין החלמונים לחלבונים כאשר הביצה קרה.

 

חשוב להפריד נכון בין חלבונים לחלמונים, כך שלא יישארו שאריות חלמון בחלבון. אם הפלתם בטעות טיפה של חלמון אל תוך החלבונים המיועדים להקצפה, אל תנסו להקציף כי זה לא יעבוד.

 

קערת ההקצפה חייבת להיות נקייה ויבשה.

 

רצוי להשתמש בקערת מתכת מכיוון ששומן נוטה להידבק לפלסטיק.

 

רצוי להקציף את החלבונים ממש לפני השימוש. אחרת הקצף נחלש והופך נוזלי.

 

ביצים תמיד מקציפים במהירות הגבוהה ביותר של המיקסר. מקציפים עד שנוצר קצף לבן ורך. רק בשלב זה מוסיפים חלק מהסוכר בהדרגה, ומאפשרים לסוכר להיטמע היטב לפני ההוספה הבאה.

 

בהצלחה!

 

Please reload

Bergdorf Goodman - בית אופנה יוקרתי בלב ניו יורק

July 1, 2019

1/10
Please reload

 Recent Posts
Please reload

נהניתם מהפוסט? הירשמו לאתר וקבלו עדכונים על תכנים חדשים ישירות למייל!

אולי יעניין אתכם עוד ...

The Best Black Friday Weekend Sales Happening Right Now

November 30, 2019

אמנות התיקים של האמנית Debra Franses Bean

November 27, 2019

1/25
Please reload

 

 

 

{my private collection}

אוסף פרטי

a place for things i love

 

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon