top of page

עוף אפוי בפירורי לחם ומיונז

עוף אפוי בפירורי לחם ומיונז. תערובת פשוטה וקלאסית של מיונז, פירורי לחם, שעה בתנור ב 200 מעלות וזה הכול.

מנה קלה!

מומלץ לילדים!

 

מצרכים

10 – 8 שוקי עוף או ירכיים או חלקים לבחירתכם

 

פירורית זהב או פירורי לחם עבים מוזהבים או פירורי לחם עבים מתובלים

 

מיונז בנדיבות                 

          

מלח (אופציה)

 

פלפל (אופציה)

 

שום גבישי (אופציה)

 

שקית ניילון ללא חורים  או צלחת מתאימה לתערובת פירורי הלחם

 

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 200 מעלות.

 

בקערה מערבבים את המיונז (פלוס כפית חרדל- אופציה).

 

בשקית ניילון או בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם והתבלינים (אפשר להוסיף מלח, פלפל ותבלינים יבשים לפי הטעם.

מורחים ומעשים בנדיבות את השוקיים היטב היטב בהרבה במיונז.

 

מכניסים לשקית הניילון או לקערה את חלקי העוף ומנערים את השקית היטב. כול פעם שניים שלושה שוקיים כדי שהעוף יכוסה בפירורי הלחם מכל צדדיו.

 

מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה או בנייר כסף משומן בעזרת תרסיס שמן.

 

מניחים את חלקי העוף בתבנית התנור.

 

רצוי לרסס בעזרת תרסיס שמן מעל השוקיים כדי שלא יתייבשו.

 

אופים כשעה או עד שחלקי העוף קריספים ומוכנים.

 

* התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

 

 

בתיאבון!

           

 

 

 

{my private collection}

אוסף פרטי

a place for things i love

 

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
bottom of page